Solsidan

Åkte med Sofia och mamma till ica och köpte kakor , så nu ska blir det solsidan. pööss



Sovmorgon

Fick reda på att  vi hade sovmorgon till 11 när jag var i skolan , så det var bara att traska hem igen. När jag var hemma så ringde sofia HAHA hon var i skolan så nu sitter vi hemma hos mig vid datorerna och chillar, vi ska dra om ca 5 min tror jag då är det slöjd ;)
två charmiga bilder tagna nyss...

Visste ni att....

♥ Korvstroganoff och köttgryta är det äckligaste maträtterna jag vet.
Jag är född i gävle och har bott i dalarna.
Har fyllt år på fredag den 13:onde.
Jag ska gå teknik med inriktning information och medieteknik.
Min naturliga hårfärg är blond.
Har gått på cheerleading, gymnastik och konståkning.
Hatar stockholm så otroligt mycket.
Har 5 syskon, 1 på mammas sida och 4 på pappas.
Är otroligt rädd för ormar.
Kan inte somna utan musik.
Älskar att shuffla , vill bli riktigt bra på det haha.
Har inget bra lokalsinne.



Bokat biljetter

Bokat biljetter till älskling, 13 juni - 18 juni blev det ;) Så får se till att bli frisk nu !


Time to sleep

Ska sova lite nu , vill verkligen bli frisk fort , sommarlov snart och fan att jag tänker va sjuk då! så nu blir det härslig musik och sova så blogar senare , puuuss!
long haair!

Update.

Haha jag gillar verkligen att ha update som rubrik , perfekt om man inte kommer på nån ! xd
Mår fortfarande dåligt, vart lite bättre under dan. Blir hemma imorn med, får se hur jag gör på onsdag inte bra att missa massa dom sista veckorna ;S Försökt fixa en fin ram runt mina inlägg men det går åt h****te, om nån kan och vill hjälpa säga gärna till!! Nu ska jag nog sätta på nån bra film ! :)

update

Nu ska jag ta mig en fenoximetylpencilinkalium sen blir det sova eller one tree hill !

Sjukhuset

Tjena bloggen! Mamma väckte mig vid halv 7 så satt jag i mer än en halvtimma och försökte få i mig mackan , fick i mig halva ;S Sen drog vi till sjukan , lång väntetid ;O Tog först prover i halsen, sen fick jag vänta och ta mer prover hos en doktor så tröck han på min mage osv. har troligen körtelfeber kanske halsfluss oxå så fick ta blodprov i fringrer , så jävla obehgaligt!! Mellan åt så kolla mamma upp lite saker och röntgades sen hämta vi ut pencelin och ipren och drog till donken , kämpa som fan att få i maten kan knappt svälja ;S Nu ska jag ta det lungt är hema ska väl vilia lite snart ;)

Halsfluss...

Tjena mellan bena sjuklingen här! Mått skit hela dan , ont i halsen, feber, ont i kroppen, varm, fryser, gråter OSV.Mådde faktiskt hyfsat under dan så satt och stekte o solen sen drog jag och sofia upp på taket och stekte lite till. Annars har jag grejat lite med bloggen som ni ser och älskling kan ju intyga vilket problem jag haft! ;)
Imorn ska jag och mamma till vårdcentralen vid 7/8 nånstans på morgonen , båda har tid. Jag ska ta sputa men kankse måste skjuta upp på det tills jag blir frisk, vi ska kolla om jag har halsfluss oxå så får se om jag har det eller inte.

PARTY FOR EVERYBODY

Omfg sverige leder KOM IGEN FÖR FAN!!
Har pratat med älsklingen i mobilen hela kvällen och kollat på eurovision. tidigare så skypade jag med sofia, micke och hans kompis ;) asså guuud ryssland vafan HAHAHAHA!! xD
Ska snart sova men först se klart vem som vinner!! :D
åh sötnosar!

Skype med älskling

Älskling för mer en 1 år sen när vi skypa , såå söööt!! :D

Update

Tjeena! Smsat med älskling hela morgonen , vi har awsome planer! :) Ingen aning vad som händer dag , det återstår att se. Igår var det sjukt varmt så var ute länge och powerwalkade med sofia , sen mot kvällen drog jag ut igen med mamma och moster lite chill sådär!;)

Ha-ha vad är det med folk o göra småpikar till andra på sin blogg ? get over it liksom! ;)
HAHAHAHA Vacker!!

Hemma igen

ÅH horfittkuk skrev ett sjuuukt jävla långt inlägg om hela klassresan sen sparades det inte -.-Så nu får ni en kort sammanfattning ist.

Klassresan vart rätt lyckad , vi gick in i nått mörkt rum två st , man fick krypa och "klättra" det var helt svart så skulle man hitta ut, sen gick jag höghöjdsbana 11 meter upp i luften , gick på en smal lina och massa sånt, paddlade kanot, byggde flotte, stekte i solen så ser ut som en tomat nu, åt, diskade, myste vid lägerelden, nattbadade, osv.

iaf imorn efter skolan ska jag träffa babe, chattar med han nu men ska snart sova är så sjukt trött!




Godnatt sötisar

Nu ska vi snart sova , måste fixa sängenoch lite sånt sen imorn vid tio drar vi på klass resa till barnens ö, alltså ingen uppdatering tills onsdag ! ;)

Teenager post


Solning med sofia

Godmorgon sötisar! Har haft dampat hela morgonen medans sofia sov men nu är jag lugn igen, Nu ska vi dra upp och äta nått sen upp på taket och sola ! ;)

Meddelande: ÅÅHHHH VA DET ÄR SKÖNT ATT VA NAKEN !!!

Ligger i sängen med sofia!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Vaknade för ett tag sen så nu ligger vi och myser! :D Ska väl äta snart får se va det blir för delikates idag då :D Idag har vi kul planer så det kommer blir sjukt nice ! :D
puuuuuuuuss!



TAGGAAA!!

Tja bitchees!! chillar galet med Sofia, vi ska snart dra o bada så det blir nice!! :D Igår och i förrigår har varit galet nice :) Har Shoppat på lidl, vart i stan ( Vi blev jagade av Jesustanten , sök på google om ni inte vet vem hon är) Sen har vi sovit hos mig , sofia , blekte slingor i vårt hår , jag är heelt orange hårig, sen cycklade vi runt och gjorde lite saker idag lite nice sådär! :D

Idag blir det att sova hos Sofia , sen på lördag och söndag hos mig så på måndag- tisdag blir det klassresa! Får se hur mkt jag uppdaterar ! :D



@ school

Sitter i grupprummet med julia  , "skriver tekninsk rapport" , bubble witch saga med andra ord !!



sofia du får fan komma t skolan imorn  , miss ya babe!!  <33333333333

Balklänning


Hahahahaha XD


@ school

Sitter på no lektion och chillar! Har spelat bubble witch saga men mina liv tog slut så nu vart det tråkigt :(

tog en bild men den vettefan vart den hamna på datan , jättekul om nån nnan ser den haha!!
nu är det lunch!


The Sims 3

Tja bitches! Sofia bad mig blogga så får väl göra det annars får jag väl stryk imorn!
Iaf dagen i skolan gick segt som alla måndagar , men fett chill nu massa dagar lediga i skolan och lite roliga saker som händer ;) Kollade one tree hill när jag kom hem sen sov jag e en timma typ men nu ska jag köra the sims  , hitta skivorna får s hur dt funkar ! :D

centrum med sofia

Drar en liten promis till centrum med sofia! Blir väl att kolla i lite affärer sen ta en glass och bara chilla o snacka ! :D

Hahahahahahhaha!!


I tell people i,m tired. But in reality i,m just sad.


EVERYDAY I,M SHUFFELING

Tjaa bithces!! Håller på att lära mig nya shuffle steg , så grymt underbart att shuffla! Är inte proffs på det än men övning ger färdighet heller hur ? :)

Smoothie

Tjena! Sitter med en smoothie jag nyss gjorde ! ;) Kom hem från skolan för ett tag sen och damsugde faktsit mitt rum och städa lite , Duktigt!

Nu blir det one tree hill , ovanligt ? :)



Tv spel

Spelade tv spel med ett par kompisar , vi var fyra stycken. Alla skulle gå med en varsin gubbe och alla hade sin egna färg som var som en cirkel runt om gubben. Så spelar vi en stund sen säger en: "Vem är den gula?" så kollar jag då står den still och självklart var det jag , så jag har trott jag varit den gröna hela tiden.

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHA!!

Torsdag

Härlig skoldag , rätt chill sådär inga jobbiga lektioner ;) Precis kollat på ett one tree hill avsnitt , ska ta o kolla lite fler sen måste jag leta reda på teknikpappret och göra läxan , asså orkar fan inte men måste göras ;/

steeek i solen

Tjatja bloggen! Så jävla härligt väder så det finns inte !! :D :D
Iaf efter skolan drog jag och hämta min lillebror sen hem , satte på mig shorts och linne sen satt jag å steekte galet i solen med chill musik så jävla härligt! Vill ha sommarlov nu !!

Vart skugga på min plats så drog in , sitter vid datorn nu och kör Bubble witch saga på facebook, nööörd!



update

Söndag:

Drog till Nynäs och körde lazerdome med ett gäng härliga killar , sjukt jävla kul! Vi kom hem sent så drog hem och laga mat osv sen drog vi t Julia och sov där ;)

Måndag/Valborg:

Jag, julia, sofia och andra drog till ica/coop vi gick dit , påvägen dit köpte vi milkshake på donken , mådde så jävla dåligt sen, mensverk , spyfärdig , ont i huvet , håll osv. gick över sen dock:)
Sen lagade vi mat hos julia , det blev potatisgratäng, sallad , kött och sofia som åt kyckling, galet gott :D
Sen gick vi t majbrasan , hängde där sen drog vi till julia gjorde smoothie sen t sofia och sen skulle vi t mig men vart kaos hade inte mina nycklar osv ingen va hemma men vi löste allt sen senare typ vid 1 drog vi till andrea kolla film , hann inte se klart innan jag somna ;)

Idag:

Idag har jag inte gjort spec mkt , vart ute i hamocken (stavning?) och steekt , sen grilla vi och senare drog jag och sofia t Ica  , hon köpte melon och jag köpte tops och choklad ;) Nu har jag precis kollat Grease så ska chilla med musik sen sova :D

RSS 2.0