Tjaa bitches

Hemma nu efter flera timmars bildresa lite överallt! imorn kommer bästa hem , längtar massor! Har massa att snacka om och en del saker man behöver en rikitg vän till som kan stötta en! 
 
I övrigt känner jag mig helt slut, inte sovit bra dom senaste nätterna , men gud vad jag skrattar haha , sov i bilen brevid bilvägen framför ett elhus sen tält mitt ute i skogen.... Min familj är inte direk värsta camping typerna xD Vart i skara, gränna, krishen(stavning) ,dalarna sen idag kom jag hem! skulle solat men hade fått nog av värme i mammas bil! Aja nu blir det musik och ta det lungt!
 

tungpiercing

Tjena! Sitter och suger på en isbit, har vart ett helvete att äta idag kan jag säga men lyckades få i mig fyra klyftpotatisar och en halv köttbit och lite soppa iaf nånting..! Isabell sover här inatt , sjukt längesen jag såg henne så vi har skrattat en massa som vanligt:) Nu ska vi nog sova och imorn på morgonen drar jag till babe! :) ♥
 

Update

Nu är jag hemma igen, kom hem vid 8 nånstans tror jag! Suttit i en bil utan AC i 2,5 timma och det var 29 grader ute när vi åkte...Ja det var varmt som fan, gjorde ett stop på donken i västerås och köpte glass och vatten iaf. Rätt skönt att komma hem fast jag längtar tills att få åka bort igen på söndag hihi.
 
Planerna för imorn blir att ta spruta på morgonen, stan med softer, tungpiercing sen bleka håret på kvällen. Kommer bli så sjukt underbar dag!! Ska försöka somna tidigt idag men det lär ju inte gå xD Här får ni lite bilder från dalarna!
 
fburifbuirebhfuirhgu9rh kukhelvetes jäla horfitta!!  har suttit och satt ihop en massa bilder i MINST en timma och nu kan jag inte ladda upp den på blogg.fittse-.-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
 
 

stretching

Håller på att stretcha , sen blir det lite musik och film sen sova.
 
 

Update

Tjaa bitches!! Vakna som vanligt med att min helt underbara pojkvän ringde och väckte mig, snacka ett tag sen somna jag om igen hehe;) Vid 2 skjutsa morfar oss till dollarstore, "storhandla" där , det blir så att man bara plockar på sig lite saker , men det är nice! :) Nu har vi precis ätit och ska snart dra och bada! :)
 
Detta fick jag med mig hem:
 

2 kepsar, svart & rosa!
löspuder
puderborste
svart necessär
handcréme
coconut body butter
Veet vaxning
tamponger
godis
smink pennvässare
 

Drar ut på en PW


Igår

Va ute ett tag på dan i solen, sen ville mormor ha hjälp med maten så gjorde jag salladen och dukade, duktig chey! 
Efter maten började vi fixa oss , sen vid 5 skjutsa morfar mig och sofia till ludvikafesten. Vi va på tivolit ett tag och åkte nån karusell , han som jobba där var fan den tråkigaste människan jag sett och verka inte direkt gilla oss. Sen gick vi runt lite och sen tillbaks och då köpte vi chips bara för att få dom riktigt tuffa hattarna! Sen träffa vi några som vi va med, åke en sjukt scary karusell....stolt! sen dansa vi sumba haha! Senare på kvällen stod vi vid scenen där youngblood och byz uppträdde , vi stod längst fram men fan vilket vad alla trycker på ;O När vi kom hem somna vi direkt , sjukt trött!!
 
 
Fick youngbloods autografer + att dom berömde våra hattar ! ;)

RSS 2.0